Luwih saka mung pusat sinau

Sekolah ASC minangka komunitas sing paling unggul.

SEKOLAH KAMI

Ringkesan

Komisi Sekolah Anglikan (Inc.) (ASC) duwe 15 sekolah ing Australia Kulon, Victoria lan New South Wales.

Sekolah kita minangka sekolah pendhidhikan kanthi biaya murah sing ana ing saindenging wilayah metropolitan Perth lan ing wilayah WA, NSW lan Victoria. Sekolah kita nyedhiyakake piwulang lan sinau sing luar biasa ing lingkungan Kristen sing peduli.

Saben sekolah minangka komunitas unik kanthi kekuwatan lan program spesialis masing-masing, nanging saben sekolah nuduhake nilai-nilai iman, keunggulan, keadilan, penghormatan, integritas lan keragaman sing padha.

Minangka markas sistem, ASC nyedhiyakake dhukungan kanggo sekolah sing wis ana uga golek kesempatan kanggo nggawe sekolah Anglikan ragad murah ing bidang panjaluk.

NEWS