Повеќе од само центри за учење

Училиштата АСЦ се заедници на извонредност.

НАШИТЕ УЧИЛИШТА

ПРЕГЛЕД

Комисијата за англиски училишта (АД) поседува 15 училишта низ Западна Австралија, Викторија и Нов Јужен Велс.

Нашите училишта се едукативни училишта со низок хонорар лоцирани низ метрополитенската област Перт и во регионалните области на В.А. Нашите училишта нудат извонредна настава и учење во грижлива, христијанска средина.

Секое училиште е единствена заедница со свои индивидуални јаки страни и специјалистички програми, но секое училиште ги споделува заедничките вредности на вера, извонредност, правда, почит, интегритет и разновидност.

Како седиште на системот, ASC обезбедува поддршка за нашите постоечки училишта, како и истражување на можностите за создавање на нови англиски училишта со ниски хонорари во области на побарувачка.

ВЕСТИ