Langkung ti ngan ukur pusat pikeun diajar

ASC Sakola mangrupikeun komunitas kaunggulan.

SEKOLAH KAMI

IHTISAR

Komisi Anglikan Sakola (Inc.) (ASC) ngagaduhan 15 sakola di Australia Kulon, Victoria sareng New South Wales.

Sakola kami mangrupikeun sakola rendah ko-atikan anu aya di sapanjang daérah metropolitan Perth sareng di daérah daérah WA, NSW sareng Victoria. Sakola urang nawiskeun pengajaran sareng diajar anu luar biasa dina lingkungan Kristen anu peduli.

Unggal sakola mangrupikeun komunitas unik kalayan kaunggulan masing-masing sareng program spesialis, tapi unggal sakola dibagi nilai-nilai iman, kaunggulan, kaadilan, hormat, integritas sareng kaagamaan.

Salaku markas sistem, ASC nyayogikeun dukungan ka sakola urang anu aya ogé ngajalajah kasempetan pikeun nyiptakeun sakola Anglikan berbiaya rendah anyar dina bidang paménta.

wartos